Sök

"" gav 29 sökresultat

Lediga lokaler

Vi vill inte bara vara med och skapa nya arbetsplatser. Vi vill skapa trivselplatser. En plats där ditt bolag kan växa och utvecklas. Med vår långa erfarenhet inom projektutveckling har vi rätt verktyg för att hjälpa dig på resan till ditt nya kontor. Våra nyproducerade hus har stor flexibilitet där vi alltid skräddarsyr en planlösning som passa...

Välkommen som prenumerant

Genom våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om våra spännande projekt. Då och då har vi intressanta event och om det passar just dig, får du en inbjudan till dessa. Välkommen!

Tack för att du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Du får strax ett välkomstmail till din inbox.

Ny film för Quality Hotel View - Point Hyllie

Quality Hotel View byggs just nu i Point Hyllies 3:e etapp av 4 etapper totalt. Läs mer om Point Hyllie här: > Projektsida Point Hyllie > Lediga lokaler Point Hyllie

Första spadtaget för The Gate i södra Hyllie

Nu har vi sått ett frö för framtidens arbetsplats tillsammans vår första hyresgäst i The Gate, Peab. Under en härlig försommareftermiddag, samlades många av de medarbetare som kommer att ha sin arbetsplats i det nya Peab Centret, till ett första spadtag.

The Gate

The Gate blir, precis som namnet anger, porten till i stort sett det mesta. Det blir ett av Sveriges närmaste kontorshus till Danmark, Kastrup och resten av Europa.

Varvsstaden

Ibland finner man kärleken där man minst anar den. Vi fann en hel stadsdel. Bakom rostiga stängsel och gapande fönster ligger den, Varvsstaden - alldeles vid vattnet och mitt i staden. Olik någon annan del av Malmö och så central att man nästan snubblar över den. En skatt - full av det oväntade du väntat på.

The Corner - Huset för vidgade vyer

Tre ord kan beskriva The Corner: läge, läge och läge. En knapp minuts promenad från Hyllie tågstation och du befinner dig på hörnet. På hörnet med det bästa läget. Nära Malmös citypuls, nära Köpenhamn och nära dig. Snabbt är man ute på Malmös ringvägar och med en kort promenad nås det mesta.

Projekt

Grunden i Annehems verksamhet är att skapa nya möjligheter genom vårt arbete med projektutveckling. Vår kompetens inom allt från mark och fastighets förvärv till projektering och produktion är fundamentet som skapar unika affärsmöjligheter för oss och våra samarbetspartners. Annehem arbetar med projekt i Öresundsregionen. Nedan finns några av de...

Annehem

Annehem Bygg & Projekt har lång erfarenhet av att utveckla spännande kontorshus där vårt fokus är att bygga de bästa husen med skräddarsydda lösningar för att passa både stora och små bolag.

Press

Vi på Annehem vill erbjuda press och media snabb och relevant information. Här hittar du bilder på våra byggnadsprojekt, logotyp och riktlinjer. Kontakta oss om du har frågor.

Välkommen på Taklagsfest!

Vi är glada att kunna välkomna dig på en trevlig taklagsfest för The Point!

Tre starka aktörer klara som hyresgäster i The Point

Vi är glada att välkomna en av världens största coworking-space aktörer - Regus, DNB Bank och Quality Hotel View, till The Point.

Del av galopperande tillväxt i Bara

Idag tecknades en avsiktsförklaring som skapar möjligheter till en dynamisk utveckling av området kring Bara där de olika aktörernas intressen stärker varandras etableringar. Satsningen är även i linje med den tanke och vision som finns om att skapa nya bostäder samt en hållbar och attraktiv fritids- och turistdestination i Bara, Svedala kommun.

Peab utvecklar och bygger nytt kontor i Malmö

Peab samlar sina kontor i Öresundsregionen till ett nytt Peab Center i södra Hyllie i Malmö.

Grunden gjuts till The Point – Öresundsregionens högsta kontorsbyggnad

Med start fredagen den 29 september kommer 300 betongbilar att var femte minut lossa sin last av betong till gjutningen av grunden till The Point på Hyllie i Malmö. Gjutningen kommer att pågå i 36 timmar i sträck. Totalt kommer 2 100 kubikmeter betong, motsvarande cirka 200 villagrunder, att gjutas under helgen. Sedan i april i år har Peab schak...

Annehem Byggstartar The Point - Öresundsregionens högsta kontorsbyggnad

Annehem har, via det av Peab och Volito samägda bolaget Point Hyllie Holding AB, fått uppdraget att utveckla The Point, en 29 våningar hög kontorsbyggnad i stadsdelen Hyllie i Malmö. Peabs dotterbolag Annehem står bakom utvecklingen av projektet Point Hyllie som är en av hörnstenarna i Malmös nya hållbara stadsdel Hyllie. The Point är den fjärde...

Integritetspolicy

I denna integritetspolicy vill vi på Annehem Bygg & Projekt AB, org.nr 556699-8430, berätta om hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer alltid behandla dina personuppgifter enligt gällande lagar och regler.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.