Sök

"" gav 30 sökresultat

Lediga lokaler

Vi vill inte bara vara med och skapa nya arbetsplatser. Vi vill skapa trivselplatser. En plats där ditt bolag kan växa och utvecklas. Med vår långa erfarenhet inom projektutveckling har vi rätt verktyg för att hjälpa dig på resan till ditt nya kontor. Våra nyproducerade hus har stor flexibilitet där vi alltid skräddarsyr en planlösning som passa...

Välkommen som prenumerant

Genom våra nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om våra spännande projekt. Då och då har vi intressanta event och om det passar just dig, får du en inbjudan till dessa. Välkommen!

Tack för att du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Du får strax ett välkomstmail till din inbox.

Varvsstaden

Ibland finner man kärleken där man minst anar den. Vi fann en hel stadsdel. Bakom rostiga stängsel och gapande fönster ligger den, Varvsstaden - alldeles vid vattnet och mitt i staden. Olik någon annan del av Malmö och så central att man nästan snubblar över den. En skatt - full av det oväntade du väntat på.

The Corner - Huset för vidgade vyer

Tre ord kan beskriva The Corner: läge, läge och läge. En knapp minuts promenad från Hyllie tågstation och du befinner dig på hörnet. På hörnet med det bästa läget. Nära Malmös citypuls, nära Köpenhamn och nära dig. Snabbt är man ute på Malmös ringvägar och med en kort promenad nås det mesta.

The Gate

The Gate blir, precis som namnet anger, porten till i stort sett det mesta. Det blir ett av Sveriges närmaste kontorshus till Danmark, Kastrup och resten av Europa.

Tre starka aktörer klara som hyresgäster i The Point

Vi är glada att välkomna en av världens största coworking-space aktörer - Regus, DNB Bank och Quality Hotel View, till The Point.

Ny film för Quality Hotel View - Point Hyllie

Quality Hotel View byggs just nu i Point Hyllies 3:e etapp av 4 etapper totalt. Läs mer om Point Hyllie här: > Projektsida Point Hyllie > Lediga lokaler Point Hyllie

Första spadtaget för The Gate i södra Hyllie

Nu har vi sått ett frö för framtidens arbetsplats tillsammans vår första hyresgäst i The Gate, Peab. Under en härlig försommareftermiddag, samlades många av de medarbetare som kommer att ha sin arbetsplats i det nya Peab Centret, till ett första spadtag.

Projekt

Grunden i Annehems verksamhet är att skapa nya möjligheter genom vårt arbete med projektutveckling. Vår kompetens inom allt från mark och fastighets förvärv till projektering och produktion är fundamentet som skapar unika affärsmöjligheter för oss och våra samarbetspartners. Annehem arbetar med projekt i Öresundsregionen. Nedan finns några av de...

Annehem

Annehem Bygg & Projekt har lång erfarenhet av att utveckla spännande kontorshus där vårt fokus är att bygga de bästa husen med skräddarsydda lösningar för att passa både stora och små bolag.

Press

Vi på Annehem vill erbjuda press och media snabb och relevant information. Här hittar du bilder på våra byggnadsprojekt, logotyp och riktlinjer. Kontakta oss om du har frågor.

Välkommen på Taklagsfest!

Vi är glada att kunna välkomna dig på en trevlig taklagsfest för The Point!

The Point

The Point är ett av de mest spektakulära projekten i Skåneregionen och blir det nya landmärket i Malmös nya stadsdel Hyllie. På bästa läge, precis intill Hyllie station, vill vi hjälpa dig och ditt bolag att skapa ett nytt kontor där din verksamhet kan trivas och utvecklas.

INSPI - Health Campus

Ett spännande projekt med samlat centrum för förebyggande hälso- och sjukvård, butiker och hotell med unik spännande arkitektur i nya miljövänliga byggnader.

Lokal 88

Lokal 88 ligger på bästa läge i Hyllie Centrum. Bara 88 steg från Hyllie Station hittar du 88 välplanerade kvadratmeter som kan bli din nästa lokal för butik eller kontor.

Varvsstaden

Varvsstaden är inte vilket utvecklingsområde som helst. Det är i mångt och mycket en central del av Malmös historia och framtid.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.