We are Hyllie

Från att ha varit tomma fält är Hyllie idag en trendig och innovativ stadsdel. Här finns allt som behövs, med ypperliga kommunikationer och all tänkbar service – en attraktiv plats med strategisk position särskilt för kontorsetablering.

Vi är en av de största aktörerna i området och erbjuder ett varierande utbud, från internationell, exklusiv elegans till en cool och medveten stil. Vår långa erfarenhet av Hyllie har gett oss förmågan att hitta de rätta lägena för etablering och att kombinera rätt läge med rätt hyresgäst.

Vi arbetar alltid nära tillsammans med våra kunder, för att utveckla unika anpassade kontor, både vad gäller läge och interiör utformning.

Vill du sitta i framtidens Malmö hör du av dig till oss.
Vi kan Hyllie och vågar till och med hävda att vi är Hyllie.

För tillfället har vi glädjen att kunna erbjuda tre möjligheter med olika karaktär: det internationellt präglade The Point, Öresundsregionens högsta kontorshus, The Gate, porten mot resten av världen och The Corner, ett personligt och kreativt kontorshus mitt i händelsernas centrum. Vill du veta mer om våra ovanligt attraktiva kontorslägen i Hyllie kontakta Lars Bengtsson på telefon 070–509 55 92.

The Point

Point Hyllie är ett av de mest spektakulära projekten i Skåneregionen och är utgångspunkten i Malmös nya stadsdel Hyllie. Den fjärde och sista etappen består av det högsta huset inom Point Hyllie - The Point. I detta 110 m höga hus planerar vi att inrymma några av Sveriges mest spektakulära kontorslokaler. Är du intresserad av lokal i The Point...

The Corner

Hyllie station, Quality Hotel View, Emporia med närmare 250 butiker, restauranger och mycket annat.

The Gate

The Gate blir, precis som namnet anger, porten till i stort sett det mesta. Det blir ett av Sveriges närmaste kontorshus till Danmark, Kastrup och resten av Europa.

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template

Kontakt

Lars Bengtsson

Förvaltningschef

Telefon: 0705 09 55 92

Martin Thelin

Distriktschef / vVD

Telefon: 0702 90 31 08

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.