INSPI - Health Campus

Ett spännande projekt med samlat centrum för förebyggande hälso- och sjukvård, butiker och hotell med unik spännande arkitektur i nya miljövänliga byggnader.

INSPI blir Skandinaviens första mötesplats för ett friskare liv. Anläggningen kommer att representera en fullt ut integrerad hälsoanläggning som spänner från forskning till förebyggande hälsovård.

FLEXIBLA LÖSNINGAR PÅ STOR YTA

God och spännande arkitektur med stora möjligheter och planlösningar för attraktiva, flexibla och yteffektiva arbetsplatser. Total yta ca 25 000 kvm uppdelad i 4 st fastigheter samt möjlighet för parkering i källarplan på 7000 kvm.

Byggnaderna består av fyra våningsplan samt därav en hotelldel på 11 våningar. Projektets adress är Per Albin Hanssons väg / John Ericssons väg / Cronqvist gata i Malmö. Önskar ni mer information eller dylikt om projektet, kontakta gärna någon av oss nedan, så hjälper vi gärna till med att förslag eller lösningar på Era nya lokaler.

CENTRALT BELÄGET

En luftig och grönskande innergård med anslutning till Malmös vackraste kastanjeallé, ger också en lugn och stimulerande arbetsmiljö, nästan mitt i centrala Malmö. Centralt beläggen nära Skånes Universitetssjukhus SUS och Medeon, vilket medger ett centralt hälso- och friskvårdcentrum i Malmö.

Goda kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till City tunnels station, Triangeln samt närhet till yttre- och inre ringvägen i Malmö, möjliggör god och snabb tillgänglighet. Likaså närheten till ett av Malmö senast ombyggda köpcentrum, som ger en trygg och känslosam etablering i Södra Innerstaden i Malmö.

INSPI - HEALTH CAMPUS

Kontakt

Pia Andersson

VD

Telefon: 0705 90 61 64

Mikael Risberg

Projektchef

Telefon: 0725 33 30 82

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.