Första spadtaget för The Gate i södra Hyllie

Nu har vi sått ett frö för framtidens arbetsplats tillsammans vår första hyresgäst i The Gate, Peab. Under en härlig försommareftermiddag, samlades många av de medarbetare som kommer att ha sin arbetsplats i det nya Peab Centret, till ett första spadtag.

De inbjudna Peab-medarbetarna hade uppmanats att ta med sig sina barn för att tillsammans med Peabs koncernchef Jesper Göransson och musikern Hasse Andersson, plantera ett träd och så ett frö för Peab Center i Malmö. Det blev ett jordnära och personligt spadtag där engagemanget hos de små grävarna inte gick att ta miste på. Trädet placerades i gropen av Jesper Göransson och vattnades sedan rikligt av barnen.

Idolen från barnprogrammet

Förutom trädplantering innehöll spadtaget musikunderhållning av Hasse Andersson som till barnens glädje, bland annat spelade "När man är ett frö" från sitt populära barnprogram "Hasses trädgård". Det bjöds på lokalt bakat fika, frukt och frön att ta med hem och plantera. Peabskolan bidrog genom att skänka en bänk som är tänkt att finnas på platsen under bygget och sedan leva kvar med projektet.

Peab flyttar in i det första huset 2020

I början av 2020 ska det första huset av fem i projektet stå klart och Peab kan flytta in. Första etappen av The Gate omfattar två hus med totalt 10 200 kvm kontorsyta. Området ligger i södra Hyllie och utgör ett kommunikativt läge med närhet till både stad, land och kommunikationer. Här finns möjligheter för de bolag som vill ha en stor eller liten kontorsyta. att bli granne med både Peab och Ikea. 

Välkommen till The Gate. 

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.