Nordic Choice blir hyresgäst i Point Hyllies tredje etapp

Petter A. Stordalen och Nordic Choice Hotels fortsätter i Malmö. Nordic Choice Hotels har tecknat avtal med Annehem om att bygga ett 18 våningar högt hotell i Hyllie som ska stå klart 2015

Nordic Choice Hotels fortsätter sin satsning i Sverige och Malmö. Avtalet som nu ingåtts mellan Nordic Choice Hotels och Annehem, innebär att ett hotell ska byggas som ska sätta sin prägel på stadsdelen Hyllie, på staden Malmö och på regionen. Byggstarten kommer att manifesteras på plats av Petter A. Stordalen den 17 oktober 2012.

- Nu tar vi Öresundsvågorna upp på land och förvandlar det till ett hotell i Hyllie. Den 18 våningar höga designen har hämtat kraft och inspiration från havets liv och rörelser. Nordic Choice Hotels kommer bli en viktig del av Hyllies utveckling, säger ägare och styrelseledamot i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Annehem är en enhet inom Peabs affärsområde Fastighetsutveckling. Annehem utvecklar och förvaltar fastigheter i Öresundsregionen och kommer att vara hyresvärd för det nya hotellet på Point Hyllie.

- Vi är mycket nöjda med mixen av hyresgäster i Point Hyllie. Med Nordic Choice Hotels som hotelloperatör förstärker vi ytterligare Point Hyllies profil med spännande, innovativa företag. Detta kommer ytterligare att förstärka platsen Hyllie och göra det kommersiella utbudet komplett, säger Pia Andersson, VD Annehem Bygg & Projekt AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Pia Andersson
VD Annehem Bygg & Projekt AB (publ).
Telefon +46 40 16 77 86
Mobil +46 705 90 61 64
pia.andersson@annehem.se

Petter A. Stordalen
Ägare och styrelseledamot i Nordic Choice Hotels.
Mobil: +47 950 39 755

www.annehem.se
www.pointhyllie.se
www.nordicchoicehotels.se

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.