Mcdonald öppnar på Point Hyllie

– Vi är mycket nöjda med att McDonald's valt att öppna restaurang i vår fastighet Point Hyllie. Med McDonald's som hyresgäst förstärker vi Point Hyllies profil med spännande, innovativa företag, säger Pia Andersson, VD Annehem Bygg & Projekt AB.

Annehem har tecknat avtal med McDonald's på Point Hyllie etapp 2 i Malmö, restaurangen kommer att slå upp dörrarna senare i höst.

- Vårt projekt utgör centrum i den nya stadsdelen där kommunikationerna är av världsklass. För oss är det stort att få ett så välkänt och internationellt varumärke som McDonald's bland våra hyresgäster. McDonald's är ett bra komplement i det redan breda serviceutbudet som vi vill erbjuda, säger Pia Andersson, VD på Annehem Bygg & Projekt AB.

- Att vi etablerar oss i Point Hyllie med det stora flödet av människor som blir i anslutning till citytunneln och Emporia känns naturligt för oss och helt i linje med vår strategi att ytterligare växa i Sverige. Vår restaurang får ett utmärkt läge och blir lättillgänglig för både gäster och medarbetare, säger Charlotta Björk, chef för Bygg och Etablering på McDonald's.

Med endast hundra meter från Malmö arena och tio meter från Citytunnelns uppgång till station Hyllie blir Point Hyllie en given, central del i den nya stadsdelen Hyllie.

- Point Hyllie blir en ny knutpunkt där läget är unikt. Kommunikationerna är de bästa, bara ett stenkast från centrala Malmö i och med ett helt nytt järnvägsnät. Dessutom blir det bara några minuters restid till Kastrup och Köpenhamn, säger Pia Andersson.

75 % av ytorna i etapp 2 är nu uthyrda och planeringen är i gång för etapp 3, som även den ligger bara några enstaka meter från Citytunnelns station Hyllie vilket innebär ett unikt, kommunikativt läge.

- Våra hyresgäster väljer lokaler i Point Hyllie för de yteffektiva och skräddarsydda lokaler som vi skapar tillsammans med våra hyresgäster, säger Pia Andersson.

Fakta uthyrning etapp 2, hus D
Point Hyllies andra etapp har hyrts ut till följande:

Wistrand Advokatbyrå AB
Sydvatten
John Deere
Technogarden
Sparbanken Öresund
Fastighets AB Tornet
Annehem

Fakta uthyrning etapp 1, hus E
Point Hyllies första etapp, har hyrts ut till följande:

Tullverket (då station Hyllie är den sista tågstationen innan Danmark och Europa)
Subway
Pressbyrån
China box
Salads and Smoothies
Region Skåne, Folktandvården
Peab division Syd
System Verification
Riksbyggen
Fujitsu
Swedbank
Forex

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Pia Andersson, VD Annehem Bygg & Projekt AB (publ)
Tel: +46 40 16 77 86
Mobil: +46 705 90 61 64
pia.andersson@annehem.se

Charlotta Björk, chef Bygg och Etablering McDonald's
Mobil: +46 703 548 548
charlotta.bjork@se.mcd.com

Besök även våra hemsidor, www.annehem.sewww.pointhyllie.se
Annehem är ett fastighetsutvecklingsbolag i Peab koncernen och utvecklar och förvaltar fastigheter i Öresundsregionen, en av de mest dynamiska och aktiva regionerna i Europa.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.