Varvsstaden

Varvsstaden är inte vilket utvecklingsområde som helst. Det är i mångt och mycket en central del av Malmös historia och framtid.

Här låg Kockums, under flera decennier ett av världens ledande varv. Präglat av entreprenörsanda, högteknologi och innovationskraft. Nu är tiden annan, viljan att utveckla består men arenan är större. Malmö är idag en tillväxtmotor i samspel med Köpenhamn och Öresundsregionens dynamik. Hög kunskapsnivå med universitet och högskolor tillsammans med innovationsdrivna utvecklingsföretag och ett stabilt näringsliv skapar attraktionskraft för både människor och företag som vill mer.

Varvsstaden tar traditionen vidare in i en ny tidsålder. Miljön och bebyggelsen ger utrymme för initiativ, kreativ energi och entreprenöriella nätverk. Vill du vara med?

Är du intresserad av att etablera kontor eller butik eller annan service i Varvsstaden, kontakta oss på Annehem. Vi vill gärna hjälpa dig att utveckla ditt varumärke och ta din verksamhet till nya höjder! Våra lokaler är alltid skräddarsydda för att ge din verksamhet bästa möjliga förutsättningar.

Är du intresserad av BOSTÄDER följ denna länk:www.peabbostad.se

VARVSSTADEN

Kontakt

Hanne Birk

Utvecklingschef

Telefon: 0733 84 17 97

Staffan Flycht

Varvsstaden AB

Telefon: 0725 33 33 34

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.