THE POINT

SIKTA HÖGRE! The Point med sina 110 meter blir Malmös nya landmärke, väl synligt på mils avstånd. Detta blir inte bara Öresundsregionens högsta kontorsbyggnad, vi kommer också att erbjuda dig och dina grannar den mest exklusiva kontorsmiljön i Malmö. Platsen är Hyllie, en halv kopp kaffe från Kastrup, ett ögonkast från tågstationen och med all tänkbar service utanför dörrarna. Vi ser det så här: Andra bygger kontorshus. Vi bygger varumärken. Välkommen att ringa oss och diskutera en plats som gör ditt varumärke rättvisa - och förstärker det. Sikta högre!

KONTORSLOKALER I THE POINT

Vem vill inte sitta ett stenkast bort från resten av Världen? Hyllie är framtiden. Med cirka 400 tåg per dygn och avgångar var sjätte minut öppnar sig helt nya möjligheter. Våra flexibla, yteffektiva kontorslokaler kan lätt anpassas efter era önskemål. Att etablera sig här innebär framgång och framtid, samt att man blir en attraktiv arbetsgivare för morgondagens anställda. I The Point erbjuder Annehem dessutom skräddarsydda lokaler som anpassas till varje hyresgästs behov och önskemål. Att kunden är delaktig under hela processen - från skiss till färdigt kontor, tycker vi är viktigt. På så vis skapas mervärde och ekonomisk fördel för våra kunder.

Point Hyllie kännetecknas av en unik, spännande arkitektur inspirerad av det nordiska ljuset. Point Hyllies första två etapper är färdigställda och har lockat hyresgäster såsom System Verification, Fujitsu, Wistrand advokatbyrå, Technogarden, Sparbanken Öresund, John Deere, Sydvatten mfl.

Intill The Point ligger Quality hotel View som inrymmer 302 gästrum, en stor konferensanläggning och en fullfjädrad restaurang. Det kommer att finnas direkt förbindelse från kontorshuset till Quality Hotel View med alla dess möjligheter till konferens, möten och övernattningar.

Hyllie flygfoto

ETT UNIKT KOMMUNIKATIONSLÄGE!

Med 10 minuter till Kastrup och 5 minuter till Malmö Central är Hyllie är ett nav i regionen. Du har 100 steg och tio minuter till resten av världen. Etablerar du din verksamhet i Point Hyllie så får du inte bara nära till de väl utbyggda trafiklederna. Du hamnar även på första parkett med en egen citytunnelnedgång som gör att du lätt tar dig vidare ut i världen. Området har sin egen tågstation – Citytunnelns station Hyllie. Med Copenhagen Airport (Kastrup), 10 minuter bort och Malmös centrala delar inom några minuter har du alltid nära till allt. Förutom tågen stannar både regionbussar och stadsbussar utanför dörren.

Även med bil är det smidigt att ta sig till Hyllie via de väl utbyggda trafiklederna som passerar precis söder om området. E6:an nås på någon minut. Parkering inom Hyllie är heller inget problem. På andra sidan gatan från Point Hyllie finns ett P-hus med plats för 1500 bilar och 1000 cyklar.

OMRÅDET

Hyllie är Malmös mest kommunikativa läge. Det är lätt att ta sig hit, och det kommer att finnas många anledningar att stanna kvar i denna nya, moderna stadsdel. Förutom Point Hyllie med dess unika byggnader finns även Emporia och Malmö Arena. I Hyllie planeras bostäder för 9 000 hushåll och lika många arbetstillfällen. för företag, affärer och kunder.

THE POINT, HYLLIE

Marknadssegment: Kontor och butiker
Tillgängligt: 2019
Byggnad: 1 huskropp, 28 våningar
Garage/parkering: Ja
Kommunikationer: Lokal- och regionbussar. Citytunnelnedgång utanför dörren. 
Övrigt: Öresundsregionens högsta kontorshus med bästa utsikt och Emporia som granne.

Kontakt

Jenny Wohlfart

Uthyrare

Telefon: 0731 49 84 37

Martin Thelin

Distriktschef / vVD

Telefon: 0702 90 31 08

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.