The Point

The Point är ett av de mest spektakulära projekten i Skåneregionen och blir det nya landmärket i Malmös nya stadsdel Hyllie. På bästa läge, precis intill Hyllie station, vill vi hjälpa dig och ditt bolag att skapa ett nytt kontor där din verksamhet kan trivas och utvecklas.

Området har en egen tågstation – Citytunnelns station Hyllie invigdes i december 2010. Från Point Hyllie har man mindre än 100 steg och tio minuter till resten av världen! Tågens första anhalt från Hyllie är Kastrup, den flygplats som har flest utresedestinationer i Norden! Åker man på andra hållet nås Malmös centrala delar inom några minuter. Förutom ett kommunikationsläge utöver det vanliga så är Point Hyllies arkitektur unik, med attraktiva och flexibla planlösningar.

SPEKTAKULÄRA KONTORSLOKALER - THE POINT

Just nu pågår byggnationen av The Point som beräknas stå färdigt i slutet på 2019.  The Point blir inte bara 110 meter högt, de 29 våningarna har även en invändig takhöjd på 3 meter vilket i kombinatino med de många fönstren, skapar en fantastisk rymd. Vi planerar varje kontsyta tillsammans med dig som kund. Vår flexibilitet är stor och vår vilja att göra ditt nya kontor till något utöver det vanliga, är extra stor. 

Läs mer om The Point på projketes egen hemsida. 

Ett eget hotell 

The Points granne är Quality Hotel View som öppnade den 11 januari 2016. Hotellet är 65 m högt och omfattar 302 gästrum, en komplett konferensanläggnign med 21 mötesrum med total kapacitet för 1050 personer. I The Points entré välkomns du av den senaste tekniken och en välkomnade passage in till hotellets reception och all tänkbar service. Oavsett om du vill arrangera ett mindre möte eller en stor bankett är du välkommen till Quality hotel View. Mer information om hotellet hittar du på Nordic Choice hotels hemsida.

Quality Hotel

 

Kontakt

Jenny Wohlfart

Uthyrare

Telefon: 0731 49 84 37

Martin Thelin

Distriktschef / vVD

Telefon: 0702 90 31 08

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.