The Point

Point Hyllie är ett av de mest spektakulära projekten i Skåneregionen och är utgångspunkten i Malmös nya stadsdel Hyllie. Den fjärde och sista etappen består av det högsta huset inom Point Hyllie - The Point. I detta 110 m höga hus planerar vi att inrymma några av Sveriges mest spektakulära kontorslokaler. Är du intresserad av lokal i The Point så kontakta oss gärna!

Området har en egen tågstation – Citytunnelns station Hyllie invigdes i december 2010. Från Point Hyllie har man mindre än 100 steg och tio minuter till resten av världen! Tågens första anhalt från Hyllie är Kastrup, den flygplats som har flest utresedestinationer i Norden! Åker man på andra hållet nås Malmös centrala delar inom några minuter. Förutom ett kommunikationsläge utöver det vanliga så är Point Hyllies arkitektur unik, med attraktiva och flexibla planlösningar.

SPEKTAKULÄRA KONTORSLOKALER - THE POINT

Inom kort kommer uppförandet av den fjärde och sista etappen påbörjas. Detta är det högsta huset som bli 110 m högt och kommer att inrymma några av Sveriges mest spektakulära kontorslokaler. Kontakta oss gärna om du är intesserad av lokaler i The Point!

QUALITY HOTEL VIEW

Quality Hotel View öppnade den 11 januari 2016. Hotellet är 65 m högt och omfattar 302 gästrum, en komplett konferensanläggnign med 21 mötesrum med total kapacitet för 1050 personer. Oavsett om du vill arrangera ett mindre möte eller en stor bankett är du välkommen till Quality hotel View. Mer information om hotellet hittar du på Nordic Choice hotels hemsida.

Quality Hotel

 

Kontakt

Förvaltningschef

Telefon: 0705 09 55 92

Martin Thelin

Distriktschef / vVD

Telefon: 0702 90 31 08

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.